Black Wolves Saga ~Bloody Nightmare~ [7]

Spoilereket tartalmaz a végkifejletre, csak az olvassa tovább aki nem bánja.
Karakter végigjátszás: Guillan Guinor

Kyaaaa, de éédeees vagy!!*w*
Guillant nagyon szeretem, a farkasok közűl az ő EDje tetszett talán a legjobban, mert itt menekültek meg a legtöbben. 
GOOD ED:
Mikor kerestük a farkasokat Nessoékkal akkor futottunk bele, és nekemjött h megöljön. (Jah, am észrevettem egyre sűrűbben használok E/1-et mesélés közben....x3 Ebből is látszik mennyire beleélem magam)



Aztán őt választom férjjelöltnek, de hát nem igazán akar elfogadni. Megöllek, kinyírlak, vagy inkább azt akarod megharapjalak? Ááá, de édes! Guillan jórészt öldöséshez ért, valami vezető is, annyira vérszomjas. Na de inkább ő az a tsundere típus. Megkeresem mikor vért akarok adni a farkasoknak,  erre mondja neki is adjak. De hát neki nincs semmi baja! Eléggé követelőző, és könyörögni kezd mint egy kisgyerek és irtózatosan cukorfalat! Fionának a kiskutyái jutnak róla eszébe. Aztán mondja menjünk be a szobámba, leülünk az ágyamra, és odanyújtom a kezem. (Mindig az ujjhegyemet szúrják meg, és azt nyaljék le) De Guillannak más terve van, és rámveti magát, nyakamba mélyeszti fogait, és csak nyal és nyal *w* Mérges vagyok, természetesen. Miután jóllakott leborul mellém, és nem ereszt el mert " azon gondolkozok milyen csínyt tegyek most veled".
Na a harc előtt még benéz hozzám, azaz inkább besomfordál és megint nekemesik, és megjelöl hogy az övé vagyok. Csak az ő személyes tulajdona *w* Mondta a harc után értem jön.
Elmegyek a farkasokkal, eltelik pár hónap. Mindenkit sikerült meggyógyítanom. Aztán mikor épp a faluba tartok vásárolni pár holmit zajt hallok. Guillan visszatért, de mondta most elrontottam mindent mert egy sokkal meghatóbb újratalálkozást akart:D Elcsattan az első csók. Arles meghalt(Mejojo is vele), de Rath is éppen úton van idefele. Kérdem miért nem együtt jöttek? Azért,mert... elrabollak! Felkapott a hátára, a többi farkas és saját  magam megrökönyödésére. Mondta Rath visszatér, és valszeg ő lesz a vezetőjük, mi meg útnak indulunk. Arles utolsó kívánságát teljesíti, hogy adjuk tovább a Sagát, és ismertessük meg a világgal a farkasok igazi történetét.
Jaj de tetszett ez az ED, csók is volt ( és utalás a végén hogy mielőtt útnak indulunk még ki akar sajátítani,awww), és sok farkas megmenekült. Lassan talán eltűnik az emberekből a gyűlölet a farkasok iránt, sok-sok idő után, és akkor talán újra békében élhetnek a fajok egymással.

TRUE ED:
Guillan visszatér, és ő lesz a következő FarkasKirály. Arles, Rath, mindenki meghalt, de úgy kinyílvánítja ő továbbviszi Arles munkáját, hogy a kardarabot- amit sikerült kimentenie Arlesből a kardjával együtt- , megeszi. Aztán megcsókol, a számban érzem a vér ízét. Nyammi

BAD ED:
Mindenki meghalt, de Guillan értemjön ne haljon meg egyedül. Megöl engem, hogy ne legyek egyedül. Cuppancsx3

Megjegyzések