Black Wolves Saga~Bloody Nightmare~ summary [2]

Összefoglaló folytatás
Szóval, hol is hagytam abba? Ja igen, elérkezett a holnap, Fiona 16.születésnapja. Szegényke tele van aggodalommal, és csalódással. Nem gondolta volna ilyen formában fog elérkezni ez a nap, amit annyira várt, haza akar menni a toronyba a családjához. CCK egyik lovagja, Leonidas hozott egy csomó dolgot Fionának, egyenesen Mejojo herceg küldi( Igen, elnéztem nevét,pedig japánul Meyooyoo, hülye romaji-átírás).Igen, és nem MojojojoxD
Rendeznek egy nagyobb bált Fiona születésnapja alkalmából. Éreztem lesz vmi ilyesmi. Fiona kap egy gyönyörű ruhát többek között, de látja előre nem fogja tudni egyedül felvenni.Megkéri Leonidast tudna-e benne segíteni, de hát egy igen határozott nemmel válaszol, pedig mogyorót(nattsu?) is kapott volna.(megőrülnek érte). Küldenek Fionának egy segítőt, aki egy Gullian(Julian?) névre hallgató cicafiú.Wáó! Fiona kissé bepánikolt, na nehogy már egy fiú mosdassa meg segítse fel a ruháját. Udvariasan elmondja nincs Guliannal személyesen gondja, csak a tény h fiú..így kap lányokat.De még így is furcsa. Nincs hozzászokva az ilyesmihez, otthon néha ugyan megmosták a haját, de a betegsége miatt senki nem érintkezett vele úgymond testközelből. Auger kíséri el a bálba este,és megjegyzi mennyire gyönyörű.(de motyogja h úgy néz ki mint egy málhás ló) Közben Fiona megkérdezi mi az oka hogy ilyen sokféle címert lát a falakon.Auger röhög a markában h lehet ekkora hülye, de hát nincs mit tenni ha nem mondták soha neki.Most a fehérfülű macskák az urakodók, de régebben a vörösfülűek voltak. Megkérdezi Fionát szerinte mi történhetett.. A fehérfülűek , az előbbi uralkodó, szépen kiirtotta őket, h övé legyen a trón. Auger csodálja ezért, h azt a száz meg száz macsekot ki tudta irtani h nem jött közbe galiba. A CCK egyik tagja, Leonidas is velük sétál, Auger nem sokra tartja őket, bár senkit se nagyon, és épp arról beszél a fajuk bármit képes megenni elvileg, egereket, embereket, Leonidas szegényke nem győz remegnixD Mejojo feltűnik, de hamar ott is hagyja Fionát Augerrel együtt mert apjukhoz kell menniük.Ha Auger nem is, de Mejojo tudja mi a kötelessége. Viszont Fionát otthagyták, és senki nem kéri fel táncolni. Gondolom senki nem akarja mert "boszi", és "ember".
Eddig tartott a main story.


☆⌒☆☆⌒☆☆⌒☆☆⌒☆☆⌒☆⌒☆☆⌒☆☆⌒☆☆⌒☆☆⌒☆☆
⌒☆☆⌒☆⌒☆☆
Közben végigjátszottam Nesso Galland routeját, és muszáj pár gondolatot megosztanom mit is gondolok eddig a játékról és a karakterekről.
Először is a történet bámulatosan részletes.Annyira mély,és megható, tökéletessen bele tudom képzelni magam talán mert nagyon is valósághűnek érzem. Bár fantáziavilág, mégis a gondok, az érzelmek, mind olyan emberi, és sajnos nagyon is megtalálható bármelyik nemzet történelmében, de talán nem is kell annyira messze menni. A játék erőssége maga a történet, és igen, Fiona karaktere is. Nagy karakterfejlődésen megy át, pedig eleinte csak a toronyban élt,és mindenki megcsinált helyette mindent. Megtanulta szeretni magát, és küzdeni azokért akiket szeret. Megtanult gondolkozni, és rájönni a szavak mögötti értelemre. De nemcsak ő változott, bár sztem ő az aki a legnagyobb változáson ment át. Nesso is változott, egyre felszínre hozta igazi érzéseit, és nem tagadta meg önmagát. A szerelme húgáért annyira mély, úgy éreztem nem is mutatott meg mindent a játék róla. Kétszer is vissza kellett tekernem, hogy mégegyszer lassan elolvassam az utolsó jelenetet. A csókjelenetek se voltak semmiek! Szépen ment a nyelves csók, és Nesso igen vad tud lenni, bár ez kívülről nem látszik rajta, vagy inkább első ránézésre.Ez nagyon tetszik benne, Fiona is csak lassan ébred rá bátyját mennyire nem ismeri, a gyenge oldalát. A végével elégedett is vagyok meg nem is, még sok kérdés maradt bennem Nessoról is, de remélem a folytatása, a Last Hope- ami PSP-n fog megjelenni, állítólag nagyobb hangsúlyt kap a romantika benne- megadja a válaszokat Hát remélem.
Most legszívesebben leállnék és mesélnék mesélnék a történetről, de erre időm sincs blogolni, és nem tudom ki mennyire kíváncsi rá. Inkább játszatok vele:3 A nyelvezete nem nehéz, csak sok benne az idegen szó, amit szerencsére megmagyaráz. Ez is jó pontja a játéknak, van egy külön enciklopédiája, és ha nem érted csak rákattintasz.  Valamint ha befejeztél egy-egy karaktert, lehet őket groomingolni a special részlegben. Az egérrel ideoda kattinthatsz a testükön, és egy mérőn látod mi esett jól neki és nem. Még "oda" is lehet kattintani, akkor megy fel a legjobban a mutató, és közben búgja hogy még még.*w*

Más karakterekről vélemény:
Mejojo von Garibaldi és Auger von Garibaldi
Az ördögi testvérpár, ahogy nevezem őket magamban. Eddig nem tudtam őket megszeretni egy icipicikét sem, kezdem azt hinni tényleg őrültnek kell lenni ahhoz hogy beléjük szeressek. A múltjuk tragikus, és egy akkora pszihés lelki trauma okozója lett, amiből sohasem tudtak kilábalni. Ezt fiatalkorukban kellett átélniük, és ehhez még hozzájött hogy egyfolytában meg akarták őket ölni, mert útba voltak , lévén hogy a király második feleségének nemkívánatos gyermekei. Elképzelni se tudom milyen lehetett, de a túlélési ösztön hajtotta őket a másnap megélésére. Mégis úgy gondolom ez nem ok pusztán a gonoszságra. És ők velejéig romlottak.Az őrület elhatalmaskodott rajtuk. Mejojo esetében ezt nagyobbnak érzem, büszkébb típus is öccsénél, és nem bírja elviselni ha nem ő a győztes. Öccsét ilyen érzelmek nem hajtják, de bátyját istennek képzeli. Volt egy eset amikor komolyan őszinteség csengett a hangjában, mikor próbálta megnyugtatni Mejojot. Kettejük között egy piszkos, gyümölcstelen kötelék van, és nem tudom mi segíthetne rajtuk. Mejojotól én szabályosan félek, de ha ketten vannak akkor senkinek sincs menekülés. Szadista,mazoista, gonosztevő állatok továbbra is.

Nincs szebb ha saját testvéred szúrja át a homlokod. Balra Mejojo, jobbra Auger. És élvezik.

(Többi karakterről is írok később)



Megjegyzések