Black Wolves Saga~Bloody Nightmare~ summary[1]

Nohát, gondoltam kicsit rendezem a gondolataim, amolyan rövidke összefoglaló-beszámolót tervezek, spoilerekkel, bár még nem sokáig jutottam a játékban.


Prológus:
Maga a játék egy eléggé sötét,politikai háttérrel indul. Az ország, ahol a történet játszódik( neveket nem mondok, felesleges) sötét napjait éli. Három főfaj létezik, a farkasok, macskák, és az emberek, de rajtuk kívül még  sok faj és alfaj van (pl. nyulak,egerek). Békében éltek egészen 10 évvel ezelőttig, mikor is történt egy incidens, pár farkas megtámadta az előkelő osztály tagjait. Ez akkora súlyt vetett, hogy hatással volt a többi faj tagjaira, és az incidens után egy hirtelen feltűnő járvány megtizedelte a lakosságot, pestisszerűen rövid idő után elhaláloznak a fertőzöttek, feketeség borítja be bőrüket. Az oka ismeretlen, és gyógyíthatatlan. A király kiadott egy rendeletet, mert sokan Mad Wolf  Disease-ként kezdtek utalni a járványra, a farkasok tettének tulajdonították. A rendelet az volt hogy a Farkas fajt el kell tüntetni a föld színéről. Ez egy elég durva rendelet azért, kicsit kétségbeesett és ostoba. A következő 10 év során a farkasok száma egyre csökkent, a macskáké viszont nőtt.Ők alkotják az előkelőség tagjait, a királyi családét. De a farkasok se nyugodtak bele, és az embereket kezdték el irtani(mivel gondolom a macskák elérhetetlenek). Megeszik a húsukat, és összeállnak az erdő szörnyeivel. 3 farkast ismerünk meg a nagy mészárlás közepette, akik eléggé vérszomjasak, és nem tűnnek épelméjűeknek.
Szóval egyik faj se éppen barátságos.
A főhősnő, Fiona úgy kerül a képbe, hogy családja a király kegyét élvezi, hű bizalmasa. Apja a Galland család feje, de Fiona egy ritka alfajba tartozik, ami inkább betegség(Robeira). Elvileg mindegyik fajnál előfordul hogy születnek, de a leggyakoribb mégis az emberi lányoknál. Sajnos. A testük gyenge, immunrendszerük is, és sosem érik meg a felnőttkort. Apja ezért építetett neki egy tornyot, ahonnét 16 évig nem lépett ki még Fiona. Tudom kicsit Csipkerózsika, csak itt máshogy nem is maradhatott volna életben. Van pár szolga, két kutyusa komornyik , apja és bátyján kívül senkivel se találkozik. Apja egyfolytában gyógyszereket vesz, és senkit se enged be a toronyba mert fél h behoz vmi betegséget. De Fiona lázadó típus, mégha tudja h miatta teszik ezt, mégis mindennél jobban vágyik arra hogy kimehessen a toronyból. 16.születésnapján apja először megengedte h ez megtörténjen, de az ég kettészakadni látszik annyira esik és dörög. A két kutyusa  amúgy irtó édes, egyik kutyi seiyuuja Noburin, azt hittem behalok a cukiságán.x3 Van egy Zara nevú nyuszi komornyikja, gyerekkori barátja. Ő olyan  óvó-típus, de elég szigorú, és annak ellenére hogy próbálja azt mutatni nem kényezteti el Fionát bizony azt teszi. Igen, amúgy a két kutyus átváltozhat kutya alakba és "emberi" alakba is, csak kutyafül és farok marad rajtuk.Gondolom mindenki képes erre az embereken kívül. Talán ezért érzem kicsit hogy lenézi a többi faj, főleg a macskák őket.
Fionának van egy bátyja, jobbanmondva féltesója, akin hatalmas crush-om volt!! Nesso lovag, és az ország legjobb kardforgatója.Mellesleg Miki Shinichirou a seiyuuja, awww nem találok szavakat *w*
Mindenre képes lenne a húgáért, egy nagyon őszinte és bátor lovagnak tűnik egyenlőre, és az első karakter aki épelméjű. Jó ott van a többi underlingje Fionának, talán Zarával lehet még összejönni, de ő olyan hétköznapi karakternek tűnik. 


----Nesso --

A király betegeskedik, és egyre gyengül, már az utódláson gondolkoznak egyesek. Két koronaherceg van, akik ikrek. Egyikük Auger, egy nagyon szadista macska. Manipulatív, nem érdekli semmi csak önmaga, és ímád játszadozni mások jóhiszeműségével. Bátyja Meyoyo se sokkal különbözik tőle, benne van Auger játszadozásaiban, de egy fokkal komolyabb típus. Volt egy ember-jegyese a Galland-házból, Fiona vérrokona, aki beleszeretett egy másik férfiba. Meyoyo nem szerette a nőt, de hogy nem az övé az megőrjítette.( Hülye köcsög ). Fionát évek óta ostromolja házassági ajánlataival, nem azért mert szereti csak mert a büszkesége nem hagyja. A testvérek szörnyű tervet eszelnek ki, hogyan foghatnák el Fionát. Nemrég a farkasok megtámadta falu a torony közelében fekszik, és sokan azt hiszik egy boszorkány utasítására támadták meg a farkasok  a falut. Auger és Meyoyo elfogatja Fionát, és  a palotába hozzák születésnapja előtti éjjelen. Nem semmi, képzelem mi játszódhatott le Nesso és apjában, nem ellentkezhetnek de ha elengedik kábé annyi is Fionának. De nem tehetnek mást. A palotában a király elé viszik az ügyet azonnal, és sok falubeli tanú esküszik ő a boszi. Azért mert mégis hogy maradt életben Robeira létére, ha nem elszívja az emberek életerejét? Na ne,komolyan. A palotában kell maradnia Fionának egy ideig hogy igaz legyen nem ő az. Oké.
Persze tudom én ez mind az ördögi testvépár terve volt, gondolom még adtak is vmit a falusiaknak h ezt a baromságot mondják. De a király! A király bevette?! Vagy ő is benne volt? Ha nem akkor meg akkora segg-király, h megeszem magam. Különben is, hogy adhatott ki olyan marhaság-rendeletet? Megőrült?
De jön más.
Meyoyo elvezeti Fionát a szobájába. Fiona azt hitte börtönbe zárják, mondjuk én nem hittem, de azért arra se gondoltam, hogy egy  rohadt gyönyörű toronyba vezeti, ahol egy csodaszép kert van, és benne a CCK-vel ( ChuuChuu Knight) saját őrségével, akik egerek!! Ismét behaltam a cukiságban.*w*
Ott leveszik a bilincsét, és Auger elmondja miért is tették ezt vele. Teljesen őszintén, mi oka lenne hazudni. Ha otthagyták volna a falusiak előbbutóbb megtámadták volna a tornyot kétségbeesésükben, h elűzzék a rosszakaró boszit. Oké, igaz, valahol igaz. Szóval ezt azért tették hogy megvédjék őt. Ahaaaa, most mivan? Hát nem tudom, kicsit bevettem a manipulatív dumáját, de aztán a következő jelenet hogy szétröhögi magát milyen ostobákkal van körülvéve. Oké, szemét szadista köcsög állatxD
Mégis hogy lehetne épelméjű dolog ezzel a karakterrel összejönni? Nagyon mazoistának kell lennie Fionának.


Eddig nagyon tetszik, nem is gondoltam volna ennyire jó lesz. A grafika mellett a zenéje is nagyon szép, és részletessége is bámulatos. Például észrevettem hogy a gyertya lámgja is mozog, meg ilyen apróságok, amikre annyira nem figyel az ember.


Megjegyzések