[VN összefoglaló] Black Wolves Saga ~Last Hope~ ( Arles )


Arles V Felnoir

Arles GOOD ED-je nagyon tetszett, Rath után talán az övé tetszett a legjobban. 
Arles egy tipikus romantikus regényből szalajtott hős, bár a vicces hogy nem szereti az efféle könyveket olvasni.  Tragikus múltja szorosan összekapcsolódik Mejojóval, és ez elindított egy olyan lavinát a történetben, ami csak pusztulást hozott maga után.  Gondolom tudjátok mi történt vele, nem volt újdonság ebben a részben, így most azt nem írom le. 
Fiona nem tud kiigazodni rajta, mert egyszerre kedves vele,  és távolságtartó, azt hiszi csak Elvirát, volt kedvese képmását látja benne.  Arles legfőbb célja a bosszú, de furcsamód nem szigeteli el magát úgy, ahogy ezt várná az ember. Ő a farkasok királya, a megjelenése és viselkedése is jól tükrözi ezt. Mindenkire odafigyel, apai szigorral és kedveséggel viselkedik farkastársaival, különösen édes ahogy Guilannal bánik, mikor amaz rátámadt Fionára, és aztán megfogta a nyakánál, és elhurcolta a szobából.  Guillan szerint sokáig papolt neki mit illik, mit nem .:D
 Őt tudnám elképzelni legjobban Weblin királyának, de benne sosem voltak ilyen ambíciók. Mejojo irigy volt rá, azt hitte el akarja tőle venni a jogos helyét a trónon, ezért használta ki jól azt a bizonyos esetet Elvirával. Arles ezután elmenekülhetett volna az országból a többi farkassal együtt, vagy megbújhattak volna az ország egy rejtett zugában, de nem így döntött.  Mejojót akarta megölni, és ezért rengeteg áldozatot kellett hoznia, rengeteg ártatlan életet kellett elvennie. A jövőt nem látta, csak addig a pillanatig amíg beteljesedik a bosszúja. Szentül hitte hogy ha Mejojót megöli, és Augert a rémuralomnak vége szakad, és az ország talpra áll. Ebben teljesen igaza van. Az ország akkor indult pusztulásnak, mikor megtörtént az a bizonyos eset 10 évvel ezelőtt. A farkasokat akarta megmenteni, és ehhez meg kellett ölnie Mejojót. Fionát csalinak használta fel, hogy őket elcsalja Zananba, az átkozott földre ahova senkinek se volt mersze belépni.  A királyi hadsereggel megütköztek Zanan erdejében Mejojóval az élen,  az erdőt pedig felgyújtotta. Rathnak, Guillannak azt parancsolta vigyék innen Fionát, egy  sziklás peremről néztük végig az utolsókat együtt.  Zanan 7 napig, és 7 éjszakáig égett, aztán az eső után minden elcsendesült. Nem volt sok remény arra, hogy valaki életben maradt, de mégis lementünk megnézni. Ott egy olyan látvány fogadott, ami szavakkal le se írható. Mejojo és Auger testét megtaláltuk,  a farkasok fogták szájukban  hogy ne tudjanak elmenekülni a lángok elől, utolsó lehelletükig. Mejojo úgy halt meg hogy ordított.
Na pontosan ilyen véget képzeltem el nekik, pedig nem vagyok szadista, de megérdemelték.
Arles testét is megtalálták sok farkas teteme alatt, és még lélegzett. Nem kérte, de a többi farkas testével megvédte, így tudta túlélni.
Pár évvel később.
Shalmessen erdejében egy kis falu épült a megmaradt farkasoknak. Ez később híres lett a történelemben arról, hogy itt éltek először együtt farkasok, és emberek. Arles talán sosem gyógyul meg a sebeiből , lehet egész életére ágyhoz lesz kötve de életben maradt. Nem érzi hogy megérdemelte, mert azt akarta hogy ott haljon meg Mejojóval. Annyi áldozat árán sikerült eljutnia odáig, hogy úgy érezte a végén magát is fel kell áldoznia. Túl jószívű vagy Arles. A múltját talán sosem tudja maga mögött hagyni, de lassan látja a jövőt. Fionának bevallja az érzelmeit, azt mondja nem azért volt kedves vele, mert hasonlított Elvirára, ahogy Fiona hitte, hanem épp ellenkezőleg. Fiona erre felkapja a fejét.
-Hogyhogy?
-Azért, mert hasonlítottál Elvirára, nem akartalak észrevenni, nem akartam kedves lenni hozzád. Mikor azt mondtad kedves vagyok, meglepődtem rajta, mert sosem állt szándékomban.

Hát nem szép? Ilyet is csak Arles tud mondani.
A BAD ED-ben is túléli a tűzt Arles, de fenevaddá válik, Fiona mindenkit elveszít, családját, barátait, és józan eszét is. Arles néha eljön hozzá és falatozik belőle, húsát marcangolja.
Gyönyörű, már úgy hiányzott ez komolyan.

 WOLVES TRUE ED
A farkasok nagy része megmenekül, Arles, Guillan és Rath a többiekkel együtt egy faluban kezdi újra éltetét, ami Shalmassentől nem messze épült egy erdőben.  Emberek és farkasok élnek itt együtt, én pedig velük együtt élek. 20 év telt el azóta, az új generáció már a háború után született, és sosem kellett átélniük a megkülönböztetést. A sötét kor, az a 10 év lassan eltűnik az emlékezetből, az emberek már úgy emlegetik, hogy a Sötét farkasok legendája, azaz Black Wolves Saga.
Zodiva más országokban is feltűnt, és ha nem lettek volna a farkasok, sok áldozatot követelt volna ismét, de az ellenszert már kifejlesztették minden faj számára. Julian lett a király, és a 30-as éveiben járó Guillan, és Rath ikemen lett javából. ( Meggyógyult Rath szeme is) 

Megjegyzések